Om projektet

Undskyld jeg forstyrrer dig.

Vidste du, at Estate kan svare på meget mere end websitet her?

De sidder klar ved telefonen på
+45 6441 2020

Tak

Et nyt og helstøbt bycenter

Nytorv er Middelfarts nye, moderne bycenter med 8000 kvadratmeter rådhus, 3000 kvadratmeter butikker og 6000 kvadratmeter af det, der måske er Danmark bedst beliggende boliger. Det er by- og havneudvikling af den ypperste slags, der sker i Middelfart i disse år.

En investering i fremtidens Middelfart
Da første spadestik blev taget til Nytorv kaldte Borgmester Steen Dahlstrøm det for “et projekt, der kommer til at styrke vores by på alle måder.”

Borgmesteren henviste til, at Middelfart med Nytorv kan tiltrække et rigere og mere mangfoldigt handelsliv og flere, nye borgere.

Det nye rådhus på Nytorv samler desuden den kommunale administration og gør den både mere effektiv, nærværende og gennemskuelig. Henning Larsen Architects, der har tegnet både Nytorv Apartments og det nye rådhus, lover, at Middelfart nu har fået endnu et arkitektonisk vartegn på sin i forvejen prisbelønnede havnepromenade.

Arkitektur med udgangspunkt i mennesket

Det er den prisbelønnede københavnske tegnestue Henning Larsen Architects, der tegner alt fra de store linjer til de små detaljer på Nytorv i Middelfart. Tegnestuen, der blandt andet står bag det nye Moesgaard Museum i Århus og en række andre museer verden over, har også tegnet domiciler for Microsoft, Siemens og Nordea.

Henning Larsen Architects har siden grundlæggelsen i 1959 udviklet sig til en internationalt anerkendt tegnestue, der i dag præsenterer sig selv sådan her:

“Et internationalt arkitektfirma med stærke skandinaviske rødder. Vores mål er at skabe levende, bæredygtige byggerier, der rækker ud over sig selv og bliver af varig værdi for brugeren, kulturen og det samfund, de er en del af.”

Det siger en del om, hvad beboerne i Nytorv Apartments og resten af Middelfarts borgere har at glæde sig til.