Området

Undskyld jeg forstyrrer dig.

Vidste du, at Estate kan svare på meget mere end websitet her?

De sidder klar ved telefonen på
+45 6441 2020

Tak

Middelfart med havnen i centrum

Havnefronten er på mange måder blevet symbolet på Middelfarts moderne historie. Her kommer byens vision om at forbinde vækst med en bæredygtig udvikling tydeligt til udtryk, fordi udviklingen sker i harmoni med den eksisterende bykerne og med fokus på smukt lavenergibyggeri.

Nytorv sætter nye standarder
Det gælder ikke mindst på Nytorv, der har taget form som Middelfarts nye rådhusplads. Udover de tre tårne, der huser Nytorv Apartments’ 40 lejligheder samt butikker og kontorer, er byens nye rådhus også opført her. 

Rådhuset er et ganske særligt byggeri, hvor det blandt andet er muligt at se direkte ind i byrådssalen ude fra Nytorv.

Rådhuspladsen fuldender en havnefront, der gennem de senere år er blevet både udviklet og prisbelønnet. Kulturøen og Middelfart Sparekasses hovedsæde er blandt de eksisterende byggerier, der allerede tegner Danmarks måske smukkest beliggende havnepromenade for foden af de to Lillebæltsbroer. Nytorv Apartments byder desuden på en udsigt, der aldrig er set bedre – end ikke i Middelfart.

Tid og plads til at leve og gro

Den centrale og naturskønne beliggenhed trækker mange mennesker til Middelfart. Derfor er byen også inde i en stærk og naturlig udvikling, hvor både mennesker og virksomheder lever og vokser.

Broerne begynder her
Middelfart er broernes by i både bogstavelig og overført betydning. De to Lillebæltsbroer forbinder bogstaveligt Fyn og Jylland, men i Middelfart bygger vi også bro mellem mennesker, generationer, virksomheder og organisationer ud fra en vision om fællesskab og sammenhæng.

Den intime bymidte emmer af historie i alle gader og stræder, men Middelfart er samtidig en moderne by. Erhvervslivet er i vækst, og selve byen byder på masser af muligheder. På den prisbelønnede havnepromenade ligger f.eks. Kulturøen med både biograf, bibliotek og restaurant, og hele byen er desuden ramme om en årlig, gratis jazzfestival. Gå fra Kulturøen og langs havnens restauranter, fortøjede både og butikker og direkte ind i Kongebroskovens dybe, stille ro. Du kan også udfordre dig selv med “Bridgewalking” på toppen af den gamle Lillebæltsbro, eller fyre den af til Rock Under Broen-festivalen.

 

 

 

Beliggenhed er en god investering

Beliggenhed og kvalitet fornægter sig aldrig, og Middelfarts smukke og stemningsfyldte havnepromenade har da også allerede bevist sit værd som investering. Det kommer Nytorv Apartments også til.

Uforlignelig udsigt og høj kvalitet
Havnefrontens boliger ved Middelfart Sparekasse er kun få år gamle, men kan allerede nu sælges for mellem 1 og 1,5 mio. kr mere, end de blev købt for.

Nytorv Apartments er om muligt en endnu mere unik investering. Med boliger fra 3. til 9. sals højde er udsigten fra de nye lejligheder uforlignelig – ikke bare i Middelfart, men i Danmark. Læg dertil, at der er tale om moderne lavenergi-boliger tegnet af de prisbelønnede Henning Larsen Architects, og at byggeriet udover at ligge helt ned til vandet også ligger på Rådhuspladsen midt i Middelfarts eksisterende charmerende bykerne.
Det er den helhed, der gør Nytorv Apartments til noget helt særligt. Og til en særligt god investering.
 

Middelfart med mere

Middelfart er på alle måder et mødested midt i Danmark. Her mødes det livlige med det rolige. Middelalderbyens sprudlende kultur- og forretningsliv bor dør om dør med vandkantens meditative ro og skovsletternes frodige natur. Og Lillebæltsbroerne er den synlige påmindelse om, hvor centralt et trafikknudepunkt i Danmark, Middelfart er. 

Masser af muligheder
Selve Middelfart byder på alt, hvad du har brug for, og byen er inde i en vedvarende, positiv udvikling som en del af Trekantområdet Danmark. Inden for en halv times kørsel har du både Odense, Kolding, Vejle og Fredericia med de ekstra muligheder for både job, shopping og oplevelser, de byder på, og inden for yderligere en halv time når du til Århus.

Et centrum fuld af liv
Du er med andre ord ikke bare midt i Danmark. Du er også midt i en del af Danmark, der er i både vækst og udvikling. Og du har alle muligheder inden for rækkevidde. Middelfart er et knudepunkt for privat og offentlig transport, og der er gode forbindelser via både motorvej, tog og bus til andre byer og attraktioner i området.

Men selvom du er midt i et vækstcenter og kan nå det meste fra Middelfart, så er her først og fremmest rige muligheder for at finde det gode liv, når du er hjemme. Den charmerende bys mange muligheder for at shoppe og opleve kultur. Naturens daglige invitationer til gåture, lystfiskeri, sport – eller simpelthen bare at være til stede i.